Колишній чоловік загиблої від онкології співачки Жанни Фріске шоумен і телеведучий Дмитро Шепелєв в цьому став батьком вдруге.

Чоловік не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 330 тисяч осіб. І зараз він вирішив розповісти про свій досвід продажу автомобіля, що він зараз і намагається зробити. Але до цієї машини Дмитро відчуває особливу прихильність, адже вона супроводжує його протягом тривалого шляху.

Скрін, Instagram Дмитро Шепелєв
Скрін, Instagram Дмитро Шепелєв

"Я купив її в 2010-му році, мені доставили її з США. У Москві тоді таких ще не було. Пам'ятаю, як з друзями ми вирушили на ній в її першу подорож. На кордоні з Фінляндією нас зупинили, порахували підозрілим: такий молодий чоловік за кермом такої рідкісної і нової машини. Влаштували нам перевірку, перетрусили всі валізи аж до нижньої білизни", - пише телеведучий.

Дмитро Шепелєв, фото: Instagram
Дмитро Шепелєв, фото: Instagram

Після цього Шепелєв зазначив, які спогади у нього пов'язані з цим автомобілем, включаючи відносини, гастролі, народження дитини та інше. Цьому транспортному засобу, за словами шоумена, вдавалося справити враження на оточуючих. І через це Дмитро насолоджувався їй щодня.

"Пам'ятаю як ми номер втратили😂😂😂😂😂", "Ніби жінку описуєте😂", "Якщо подобається, не продавай🙌", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, вдівець Фріске Шепелєв ошелешив зізнанням про сина: "Не заслуговує жалості"

Як повідомляв "Знай.ua", син вдівця Фріске Шепелєва ошелешив заявою: "Все кидає і..."

Знай.ua писав, вдівець Фріске Шепелєв розповів, що відчував після народження другого сина: "Ледь себе стримую"