Світлана Лобода повертається на українську сцену з сольним концертом через 4 роки мовчання.

Українська співачка, автор пісень, а також заслужена артистка країни Світлана Лобода радісно повідомила про своє повернення в медіапростір.

Нещодавно знаменитість в ефірі радіо запросила своїх шанувальників на сольний концерт в Одесі, який відбудеться 14 серпня в клубі "Ібіца". На заході Світлана виконає своїм шанувальникам нову пісню під назвою "Allo".

скріншот з Telegram-каналу

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дивись, скоро посуне Каменських з Кароль і почне знову українські премії збирати 😄" - прокоментували в Telegram-каналі "Культурна пральня".

Варто зазначити, що нещодавно колега Лободи Ані Лорак, яка так само живе і виступає в Росії, оголосила, що збирається дати пару концертів в Україні, в місті Одеса 16 і 17 серпня, в нічному клубі "Itaka".

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак і Світлана Лобода їдуть з концертами в Україну, земляки влаштували "бойкот": "Поміняти на наших..."

Нагадаємо, Світлана Лобода в кріслі розсунула ніжки і поскаржилася: "Тіло ватне"

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода сіла в човен до невідомого красеня: танцювала, розсікаючи по хвилях

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода зізналася, де не соромиться робити це: "На парковці зручно"