Популярна українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями або гарячими відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 320 тисяч осіб.

16 липня 2021 року, на просторах інтернету з'явилася довгоочікувана відеоробота на пісню "Мій назавжди" від "Холостячки" другого сезону. Злата постала в спокусливих позах, будучи в сукні, купальнику і навіть халатику.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

І якщо українці продовжують чекати прем'єри продовження найромантичнішого реаліті в Україні, виконавиця поділилася результатами, яких змогла домогтися за тиждень після виходу нової композиції.

Наприклад, на Youtube "Мій назавжди" подивилися більше одного мільйона разів при 5,8 тисячах пальців вгору. При цьому, твір знаходиться на 27 рядку в "тренді".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В Youtube Music, в Києві, пісня розташовується на 109 місці, в Shazam на тридцять четвертій позиції. А в Apple Music на 71 ступені. Злата Огнєвіч в захваті від результатів. Вона подякувала кожному, і захотіла обійняти всіх українців. Адже є щасливою на даний момент.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч проміняла море на дещо краще: "Купаюся в любові".

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч назвала головні моменти у відносинах без інтиму: поговорити і доторкнутися

Знай.ua писав, Холостячка Злата Огнєвіч похвалилася формами у відвертому купальнику: мокра і спокуслива. Кілька років тому відверто розповіла про те, що мала думки про самогубство, бо страждала через особисте життя, яке не складалось.