Євген Клопотенко - український кулінарний експерт, шеф-кухар, бізнесмен, телеведучий, засновник соціального проєкту «Нове шкільне харчування» зі зміни культури харчування «Cult Food», співзасновник ресторану «Сто років тому вперед», автор популярного в Україні кулінарного сайту не зупиняється на досягнутому і знову працює над новими проектами.

Паралельно Євген активно веде сторінку у соцмережах. За його постами в Instagram слідкують понад 500 тисяч підписників.

Щодня він викладає нові історії та розповіді про кулінарію та знайомить українців із новими смачними рецптами. Сьогодні, на його сторінці також новинка – поки Євген тільки но замислюється над тим, як сторити їстівну футболку, у той же час він встиг реалізувати свій інший авторський проект. Це – футболка-рецепт.

«Я поки не допетрав, як створити їстівну футболку. Є багато нюансів, як ви розумієте. Але мрії мене змагають, тому я зробив футболку-рецепт. Це крутіше, бо воно про щось більш вічне. Одна футболка = сотні моментів з борщем. Або з верещакою чи шпундрою. Дивлячись, яку оберете (краще одразу 3). Ви і носите, і готуєте, і їсте українське. Прекрасна футболка, я вважаю. Ніякий більше одяг не може дати такий результат. А той, що зробив я, може. Бо там позаду QR-код на рецепт,» - написав Євген у своєму пості.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Клопотенко вважає, що таким чином він зможе ще більше популяризувати національні українські страви.

Нагадаємо, Євген Клопотенко зізнався, кому не місце за його столом: "Виганятиму"

Також, Знай.юuа писав, Євген Клопотенко відкрив душу українського борщу: з копченими грушами і медом

Як раніше повідомляв Знай.uа Кого завжди можуть обійняти Бабкін, чоловік Alyosha Тополя і Клопотенко: красуні-матусі зіркових українців