Всіма відома українська телеведуча Катерина Осадча, в ефірі передачі "Світське життя", поговорила на тему зовнішності мам найбажаніших чоловіків нашої країни.

Першим у черзі виявився Олег Кензов, який виступав на Дні народження в київському ресторані, поки в гримерці його чекала мама.

"Я пишаюся своїм сином, я його просто люблю до сліз", - каже Лариса Кензова.

Лариса Кензова, скріншот: Youtube
Лариса Кензова, скріншот: Youtube

А ось мама іншого виконавця, Сергія Бабкіна, знає, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Тому Ніна Павлівна завжди радує сина домашніми вкусняшками. Як стало відомо, музикант дуже любить солодку ковбаску.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Пиріжки, піци, все... і солодке, і не солодке. Все подобається", - каже жінка.

Ніна Павлівна, скріншот: Youtube
Ніна Павлівна, скріншот: Youtube

А ось шеф-кухар Євген Клопотенко "попався" з мамою на столичному ринку, де проводив їй інструктаж перед закупівлею продуктів. Він вирішив здивувати найріднішу жінку знаннями в кулінарії, і розповів їй, що насправді кілька видів перцю можуть бути одним і тим же, але недозрілим, нормальним або перезрілим.

"Він дуже любив допомагати мені з ледачими варениками. Спочатку серце кров'ю стиснулося, бо плита Нова була. Воно все таке... трапиться щось з плитою, замінимо", - каже Олена Клопотенко.

Адже саме вона пробудила любов до кулінарії у майбутнього переможця "МастерШеф".

Олена Клопотенко, скріншот: Youtube
Олена Клопотенко, скріншот: Youtube

А ось Тарас Тополя зараз не може зустрітися з мамою, так як вона проживає в Сполучених Штатах Америки, і доводиться спілкуватися по відеозв'язку. І цього разу фронтмен групи" Антитіла " поговорив з мамою поруч з синочком.

"Коли ви до нас прилетите нарешті?", - запитує Тарас.

А Леся Василівна зазначає, що вже збирається.

Леся Василівна, скріншот: Youtube
Леся Василівна, скріншот: Youtube

Нагадаємо, до Тоні Матвієнко "підкотив" син Діми Коляденко, поки Арсен Мірзоян не бачить: "Кохана"

Як повідомляв "Знай.ua", витріщила очі і схопилася за руку: Оля Полякова потрапила до лікарні

Знай.ua писав, Катерина Репяхова одяглася в "АТБ": червоні шортики для Віктора Павлика