Леся Никитюк – популярна українська актриса і телеведуча, яка надає позитиву та легкості кожному проектові у якому бере участь.

Популярність Леся Нікітюк здобула на відомих проектах «Lady Ле», та знаменитому шоу «Орел і Решка». Тако запамятлася як ведуча проекту, у якому розповідала про чоловіків «Навколо М».

Леся Нікітюк – позиціонує себе як дуже неординарну особистість. Вона вміє зарядити усіх своєю щирістю та дістатися до серця кожного завдяку почуттю гумору. Вона дуже талановита, саме через це, практично не знайома публіці особистість, сьогодні має величезну аудиторію шанувальників та купається у всенародній любові. Усього цього вона добилася завдяки свої наполегливій праці. Адже гумористкою вона була із дитинства.

Зараз Леся відпочиває від проектів. Проте життя у соцмережах не полишає. Щодня оприлюднює нові й нові пости та сторіс.

Сьогодні Леся Нікітюк показала, яка вона у ролі господині. «Доки я займаюся хатніми справами, пропоную пограти в гру – проголосуйте за слово і я у наступних сторіс буду використовувати тільки його» - таке відео записала Леся.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Щоправда слова для голосування обрала у своєсу репертуарі – «прибирання» та «с*ака». Поки не відомо, яке із слів набрало більше голосів. Адже наступних сторіс від зірки ще не було. Що ж почекаємо.

Нагадаємо, Леся Нікітюк приміряла найгарячіші вбрання в стилі Кім Кардашьян: "Тупо Голлівуд"

Також Знай.uа писав Леся Нікітюк приголомшила жертвами заради краси: "Вагон дров на обличчя"

Як раніше повідомляв Знай.uа Леся Нікітюк зізналася, що робить зі своїм обличчям замість фотошопу: "Не тупіть"