Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Цього разу артистка розмістила короткі ролики в Insta Stories з салону краси. Дівчина звернулася до косметолога за допомогою в догляді за обличчям. У кадрі Лесі нанесли маску, яка в процесі застигла настільки, що стягнула все обличчя, без можливості поворухнути м'язами.

Артистка заявила, що схожа на стару бабку, але береже надію, що процедура їй допоможе.

"Маска затискає обличчя, наче вагон дров на обличчя поставили. Лежу, жду результату...",- написала Леся.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк приймає дорогі подарунки від таємного шанувальника: "Зараз покажу". Артистка розмістила Insta Stories з автомобільного салону "Porsche".

Нагадаємо, що Леся Нікітюк зарядила Сергію Притулі "з ліктя": відразу показала, хто зверху

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк перетворилася на сучасну Мальвіну з прозорим ліфчиком: "Підходить". У підписі до публікації Леся уточнила, що дівчатам не варто себе накручувати, щоб бути щасливими і побажала українцям хороших вихідних.

Також портал Знай.uа писав, що улюбленець Полякової засвітив те саме місце, Нікітюк не стримала емоцій: "Приборкує кобру".