На сторінці аккаунта, що висвітлює дивовижну природу українських земель в соцмережі Instagram розмістили короткий ролик з курорту Херсонської області за участю дельфінів.

У кадрі можна побачити як дельфін грається у воді біля маленької дитини, зовсім не боячись людської компанії. Хлопчик, в свою чергу, теж досить близько стоїть біля дельфіна і радіє його появі. Видовище вдалося відобразити на камеру відпочиваючій дівчині на березі Чорного моря. Дельфін на відео виконує трюки, кружляючи у воді і показуючи плавець, під захоплені погляди глядачів.

"Тисніть❤️, якщо хочете щоб всі дельфіни жили в своєму природному середовищі. Тепер на морі хочеться ще більше" - написали в публікації.

Користувачі соцмережі залишилися в захваті від морського друга, але були і ті, кого напружили останнім часом "тваринні появи" на публіці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що полчища медуз на Азовському морі вивозять екскаваторами, смердить безбожно: відпочинок зіпсований.

Нагадаємо, що українські курорти захопили кусючі комахи-боротися марно: "Лети на небко, там твої дітки..."

Як повідомляв Знай.uа, Чорне море перетворилося на зелену рідину, в такому не скупаєшся: "Супчик з водоростями"

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом помітили небезпечного отруйного павука: "Кусає боляче ,але не смертельно"