Відомий український співак та шоумен Дзідзьо, який нещодавно ошелешив своїх фанатів тим, що оголосив про розлучення із здавалося б коханою дружиною Ярославою, із якою пробув 7 років у шлюбі, але оерім цього мав 20 років стосунків.

Як тоді пояснив Дзідзьо засмученим фанатам, запропонував розлучення саме він. Він же і подав до суду позов про розірвання шлюбу. Співак відверто зізнався , що їхнє із Ярославою спільне життя не складається, бо вони мають кардинально протилежні погляди на сімейне життя та ведення домашнього господарства.

Відповідно, у родині часті сварки та претензії один до одного. Крім того він заявив, що вже більше року пара не живе разом і не підтримує стосунків.

Після офіційного розлучення, Дзідзьо продовжує регулярно ділитися новинами із свого життя у своєму акаунті Instagram. До слова, за його постами стежать понад півтора мальйони підписників.

Сьогодні, він оприлюднив кадри із зйомок шову «Світське життя» із ведучою Катею Осадчею.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Про що говорили – не відомо. Адже відео без звуку. Проте, на відео Дзідзьо виглядає досить свіжим та відпочившим. Видно, що він уже повернувся до звичного русла життя.

Нагадаємо, Чорний смокінг і доглянута борода: Дзідзьо змінився після розлучення зі Slavia

Також, Знай.uа писав Кума Дзідзьо Оля Цибульська отримала каменем по своїй автівці: "Розбив лобове скло"

Також Знай.uа писав Дзідзьо покаже "дитину", яка з'явилася після розлучення зі Slavia: "Ми це зробили"