Популярна акторка, яка знімається в українських серіалах і, паралельно, першопрохідиця першого сезону українського шоу "Холостячка" нещодавно оголосила про розрив стосунків із своїм обранцем на шоу - Олександром Еллертом.

Цю печальну новину вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нагадаємо, від осені минулого року практично вся країна чекала того моменту, як перша українська холостячка Ксенія Мішина намагається побудувати стосунки на реаліті-шоу. І їй це вдалося – свою руку та серце вона віддала гумористу та сценаристу "Студії Квартал 95" Олександру Еллерту.

Відразу після закінчення шоу закохані почали жити разом. Відтоді усі чекали на їхнє одруження. Проте стосунки закоханих були не надто простими.

Вони часто сварились, проте завжди мирились. Їхні розбірки було помітно неозброєним оком в соумережах. Проте завжди кохання перемагало. Але не цього разу. Після стосунків, які продовжувались рік, пара розлучилася.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У той же час Олександр не коментує подію. А Ксенія щодня показує своїм підписникам, як оговтується від розриву.

Сьогодні, у черговому сторіс вона написала:

«Дисбаланс – претензии, страх, ненависть, отрицание – необходимы для того, чтобы мы меняли алгоритмы восприятия мира и осознания, тем самым выходили на следующий уровень и становились лучше!»

Нагадаємо, Ксенія Мішина зізналася, що її нічого не радує після розставання з Еллертом: зазирнула в душу

Також, Знай.uа писав Олександр Еллерт вразив сумним виглядом після розриву з Мішиною: "Ксюша, у меня все хорошо"

Як раніше повідомляв Знай.uа Ксенія Мішина знайшла несподівану заміну Олександру Еллерту: "У нас любов"