Популярний український співак і учасник групи Mozgi Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, не надто часто любить радувати аудиторію новими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 600 тисяч осіб.

Артист поділився кумедним знімком публикацией в Insta Stories. У кадрі Олексій сидить біля вагончика гримерки на драбинці і завзято посміхається в камеру. У підписі до фото хлопець написав, що вже зачекався свою напарницю і подругу Надю Дорофєєву, з якою має тісний зв'язок вже довгі роки.

"Чекав малу під гримеркою, не дочекався", - жартівливо заявив Позитив.

Користувачі соцмережі бурхливо сприйняли неоднозначні слова артиста і почали активно коментувати публікацію.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що їх віддані фанати досі сподіваються на романтичні стосунки виконавців, не дивлячись на заміжжя Наді і розлучення Олексія.

Раніше ми писали про те, що Позитив після розлучення заговорив про "возз'єднання"з Надею Дорофєєвою: "Lуже переживаю". Артист дав інтерв'ю славі Дьоміну, де відповів на його 29 питань.

Нагадаємо, що розведений Позитив задумався над відносинами і згадав про Наді Дорофєєвої: "Не зовсім веселий приклад"

Як повідомляв Знай.uа, Позитив розкрив пікантну таємницю після розлучення: "Вони мене розкріпачили"