Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома) активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує численним шанувальникам закулісся особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість зізнався, що розлучається з дружиною, співачкою Slavia (Ярослава Хома) після 20 років спільного життя.

Так, артист відвідав шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" 22 липня, примірявши смокінг чорного кольору і білу сорочку, виконавши на сцені власний хіт "Молитва за Україну". Шоумен також дав невелике інтерв'ю Катерині і зробив поруч з ведучою спільне фото.

Варто відзначити, що Осадча і її чоловік, Юрій Горбунов, чекають на другу спільну дитину, також пара виховує 4-річного сина Івана. Зірка не приховує вагітність, а на "Вечорі прем'єр" з'явилася перед камерами в розкішній вечірній сукні з відкритими плечима.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Це буде щось неймовірне, скоро на «Вечір прем‘єр з Катериною Осадчою»

Дякую команді @svitsketv за ідею номеру💙💛

@kosadcha 💓"

Фолловери не пройшли повз: "Дзідзьо неймовірний і те що він робить, теж неймовірне.", "Класнііі🔥", " Гарні, капелюшок супер.😍 ", "🔥 🔥 🔥 🔥у тебе завжди неймовірне шоу!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Slavia розкрила таємницю, про яку не говорила в шлюбі з Дзідзьо

А ще співачка Slavia з'явилася на людях з красенем після розлучення з Дзідзьо