Популярна українська модель Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей має величезну аудиторію шанувальників. Тому вона з задоволенням тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з життя у своєму Instagram, де за нею стежать понад 730 тисяч осіб.
Цього разу модель опублікувала нове фото у відвертому купальнику. Міла Кузнєцова одягла червоний купальник з чорними вставками. Свій образ модель доповнила туфлями на високих підборах та ніжним браслетом.

Міла Кузнєцова, фото з instagram
Міла Кузнєцова, фото з instagram

"Дивись вперед з надією. Назад - з вдячністю. Вгору - з вірою. По сторонах - з любов'ю.❤", - так Міла Кузнєцова підписала фото.


Користувачі мережі одразу ж прийнялися залишати коментарі під новою світлиною моделі.

"Красуня! 🙌🔥🔥🔥😍", "Крутяшна❤️❤️❤️", "А ти ще стала стрункішою", "Такі ніжки стрункі👏👏👏", "Дуже правильні слова😍 Ти як завжди шикарно виглядаєш❤️", - такі компліменти залишили користувачі мережі для Міли Кузнєцової.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Ольга Фреймут видала, як поводитися на першому побаченні: "Не замовляйте найдешевше"

Як повідомляв портал "Знай.uа", 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне"

Також, "Знай.uа" писав, що Ані Лорак підлила масла в скандал з домаганнями Меладзе: "Сталося недавно"