Колишня прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла про найбезглуздіший слух про президента.

Про це Юлія Мендель розповіла в YouTube-програмі "Ходять чутки" з Раміною Есхакзай.

"Мені здається, що всі вони (чутки,-ред.) безглузді. Починаючи з вкидання під час лекторальної компанії - вони абсолютно безглузді були", - почала дівчина.

Юлія Мендель, скріншот з відео
Юлія Мендель, скріншот з відео

Так, однією з чуток, які спростувала Мендель, стала чутка, що Володимир Зеленський "маріонетка Коломойського".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це до речі цікавий вислів, який теж придумали, і який є абсолютною неправдою. Можливо, те що його намагаються дискредитувати звертаючись до його минулого. Ця людина досягла дуже багато чого, він як ніяк побудував імперію гумору в Україні. У 90-х і на початку 2000-х це б колосальний виклик. З ним дуже багато хто не впоралися. Йому вдалося зробити це з дуже багатьма викликами. Тим більше якщо враховувати наскільки ми були прив'язані до Росії", - сказала Мендель.

Юлія Мендель, скріншот з відео
Юлія Мендель, скріншот з відео

За її словами, Володимиру Зеленському не тільки побудував собі кар'єру в сфері гумору, але і зібрав свою команду, яку вдалося провести до висот.

"Йому вдалося зібрати команду, йому вдалося провести цю команду до таких висот і, фактично, сьогодні для нас Імперія гумору - це дітище Володимира Олександровича. Щоб бути смішним на сцені, щоб вміти смішити зі сцени, для цього потрібно мати хороші інтелектуальні здібності", - заявила Юлія Мендель.

Також Мендель розповіла, як деякі ЗМІ намагаються її дискредитувати за інтелектуальними здібностями. Як заявила дівчина, то цим займаються ті ЗМІ, які дотримуються проросійських наративів, але є і ті, хто дійсно незалежний і дотримується етичних стандартів.

"Є ЗМІ, які постійно поширюють наратив про те, що я недостатньо професійна і сумніваються в моїх інтелектуальних здібностях", - заявила Мендель.

Нагадаємо, раніше Юлія Мендель розповіла про роботу з Володимиром Зеленським у книзі "кожен з нас президент", Ілля Ківа вже зібрався читати: "потужно".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юлія Мендель розкрила таємниці Гончарука, Богдана та Єрмака на службі у Зеленського: "Два метри с * кса"

Також «Знай.иа " писав, що Юлія Мендель перед виходом книги назвала велику проблему українців: "держава слабких"