Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська зустрілася з прихильницею заради чашечки кави.

Вона опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. За її життям щодня спостерігає понад 590 тисяч користувачів, які на неї підписані.

Не так давно спортсменка вирішила розіграти серед своїх шанувальників похід в кафе. Вона пообіцяла зустрітися з фанатом, випити кави, а також відповісти на всі питання, які його тільки зацікавлять.

І ось, це сталося. Ту саму зустріч виграла дівчина Леся. Вона спеціально приїхала з Харкова для того, щоб поснідати зі своїм кумиром, і залишилася в захваті, з позитивними емоціями.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Трохи розговорившись, виявилося, що жінка вже два роки займається за програмою Марини Боржемської. Це допомагає їй тримати себе у формі, і позбавлятися від шкідливих звичок.

"Ми з Лесею замовили солоні сирники і американо без молока, чудово поговорили дві години і я вкотре переконалася, які ж чудові люди знаходяться в нашій програмі" - підсумувала зустріч тренер.

При цьому, їй так сподобалося, що вона вирішила робити такі зустрічі частіше, щоб заводити нові знайомства, і дізнаватися якомога більше про свою insta-сім'ї.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

А користувачів в коментарях вона попросила поділитися, як довго вони перебувають в її програмі, і що вона їм дала за час занять.

Коли буде розіграна наступна зустріч - невідомо, але, за настроєм Марини Боржемської видно, що вона готова піти на цей експеримент ще раз.

Нагадаємо, Марина Боржемська в купальнику показала, що втратив вузликів: "вже зачекалася". Марина Боржемська здалася в купальнику

Як повідомляв портал Знай.ua, Марина Боржемська закохала в себе українців, поки Узєлков розважається з новою дівчиною. Марина Боржемська вразила красою

Також Знай.ua писав, Марина Боржемська назвала продукти, які знищують наш мозок