Творці популярного тревел-шоу "Орел і Решка" анонсували новий сезон з Антоном Зайцевим і новою ведучою.

Відповідний пост з'явилася на акаунті "Орла і Решки" в соцмережі Instagram.

Так, новими ведучими шоу стануть російські знаменитості.

"Загадка: Ім'я починається на А, але не Антон Птушкін. Темне волосся, бо ще не встигла посивіти від екстремальних розваг у Решці. Зріст середній - тобто вище, ніж у Антона Зайцева. Нове диво сезону, або знову "де ви її знайшли?“. Є припущення, хто це може бути? Поділіться в коментарях. Відповідь на наступному тижні!" - написано в пості.

Творці "Орла і Решки" опублікували тизер нового сезону, в якому показали нових ведучих — російського шоумена Антона Зайцева і струнку брюнетку, яка стане його напарницею. Її особистість поки не розкрили, але запропонували вгадати, хто це може бути.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У коментарях підписники припустили, що нова ведуча - це російська актриса і переможниця шоу "Останній герой" Анфіса Чорних:

"Анфіса Чорних 💯", "Анфіса видно ж😂", " так, це Анфіса Чорних. Антон ще підписався на неї", " Закінтос ... я побачила Закінтос🏝 ура!👏Я якраз зараз там😍", "Анфіса) актриса з географ глобус пропив", " мені більше локація цікава була, а не ведуча))".

Нагадаємо, 16 липня 2021 року в Україні набув чинності закон, згідно з яким весь контент на українському телебаченні повинен бути україномовним. Це означає, що швидше за все "Новому каналу"доведеться дублювати новий сезон на український.

Нагадаємо, раніше Влад Топалов вразив Регіну Тодоренко сюрпризом: летять туди, де не була навіть з " Орел і решка"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Підопічна Потапа Мішель Андраде вразила пишним декольте на "Орел і решка": "Маммамія"

Також «Знай.иа " писав, що Новий ведучий "Орла і Решки" розповів про стосунки з дівчиною під час зйомок: ревнувала до Мішель Андради