Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно в Stories і в профілі TikTok виконавиця ділилася дивним відео, протягом якого спостерігає, як може змінитися її зовнішність протягом наступних років. Тоді Каменських вперше побачила себе з сивиною на голові, і зі зморшками на обличчі.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

А зараз вона опинилася біля чоловіка Олексія Потапенка. Закохані постали десь на стоянці, поки Анастасія розповідала, що всім варто ознайомитися з майбутнім концертом, який пройде до Дня Незалежності України, 24 серпня 2021 року. Потім співачка підійшла до Потапа, обійняла його і поділилася достоїнствами продюсера.

"Чоловік мене мій проводжає на гастролі. Їду на гастролі, Льошенька мій, дочекався, солоденький мій. Утомлений. Він так багато пісень написав. Льоша найкращий. Ти найкрасивіший і найталановитіший", - заявляє Настя Каменських.

Настя Каменських, скріншот: Instagram Stories
Настя Каменських, скріншот: Instagram Stories

"Так хочеться залишитися зі своїм ведмежам, але я на гастролі😘", - написано в підписі до Stories.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Настя Каменських, скріншот: Instagram Stories
Настя Каменських, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на спокусливу блондинку: Потап не дізнається

Як повідомляв "Знай.ua", Потап спустився в київське метро і не повірив своїм очам: "Що ж ти поробиш"

Знай.ua писав, Потап після 40-річного ювілею помолодшав просто на очах українців: "І в 60 Буде так"