Відома українська співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва, часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями у своєму Instagram.

Цього разу артистка розмістила фрагменти зі свого кліпу під спільну пісню з хлопцем Романом, який вони показали публіці ще в лютому. Аліна вирішила поностальгувати, і заодно нагадати шанувальникам про гучний кліп. Цікаво, що дівчина вирішила опублікувати момент з відео, на якому дає ляпас своєму обранцеві.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Як відомо, Аліна Гросу і 37-річний актор Роман Полянський оголосили про свої стосунки в лютому, в 2021 році. Раніше пара стверджувала, що їх пов'язують лише зйомки, музика і міцна дружба.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Аліна Гросу і Роман Полянський

Варто зазначити, що молоді люди заявили про свій роман оригінальним чином. Вони записали спільну романтичну композицію "Рушник", яку презентували в лютому, а також зняли лірик-відео. У ролику зібрані всі найцікавіші фрагменти з особистого архіву знаменитостей: відпочинок в горах, запис пісні в студії, зйомки кліпів і розважальні Insta Stories.

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу перетворилася на хуліганисту кішку на "Співають всі": "Море емоцій"

Нагадаємо, що Аліна Гросу ледь не нагрішила через спеку: чоловіки згортають шиї

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу зізналася, чи можливо "домовитися " з членами журі" Співають всі": "По правді...".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу показала всі свої пікантні образи в одному відео: від черниці до Круелли.