Відома українська актриса, головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина часто ділиться з шанувальниками фото і відео особистого і творчого життя на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зовсім недавно знаменитість виставляла забавні фотографії, відправившись з коханим Олександром Еллертом на відпочинок до золотого пісочку і моря. Як згодом зізналася, що поставила крапку на відносинах з цією людиною.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Тепер актриса і гуморист не разом, проте те, що вони публікують після розриву, демонструє дуже забавні збіги. Наприклад, з часом Ксенія Мішина вирішила відправитися в Крим, на батьківщину, звідки ділилася різними публікаціями. А потім там опинився і Олександр Еллерт.

А зараз "Холостячка" раптом зважилася змінити стиль. Якийсь час на її голові можна було спостерігати дуже красиву чубок. І в той же час гуморист теж взявся за зачіску, зробивши п'ятницю - днем стрижки.

Популярні новини зараз
Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories

"Взагалі, мені здається, пох*р, як ти виглядаєш. У деяких взагалі така життєва позиція - пох*р як виглядаєш. Але сьогодні ці кучері полетять нарешті", - заявляє Олександр.

Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories
Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ксенія Мішина після розриву з Олександром Еллертом різко перейшла на українську: "Мовний режим"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина знайшла розраду після розриву з Еллертом: "Стаю краще"

Знай.ua писав, Олександр Еллерт вразив сумним виглядом після розриву з Мішиною: "Ксюша, у мене все добре"