Українська співачка Slavia, яка розлучається з чоловіком Дзідзьо, частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 20 тисяч осіб.

Якось зовсім недавно виконавиця ділилася відео з дельфінами і розповідала про найулюбленіших тварин людини, описуючи їх, як дуже веселих, розумних і доброзичливих. Slavia давно мріяла поплавати з дельфінами. І навіть поцілувалася з одним з них.

Slavia, instagram.com/slavia_official
Slavia, instagram.com/slavia_official

А зараз в Stories вона опублікувала скріншот з Youtube, на якому зображений Відеоролик, опублікований 21 липня 2021 року. У ньому автор взяв ексклюзивне інтерв'ю у співачки, і поговорив на тему нового кохання Slavia.

"Бувай, Дзідзьо! Нове кохання співачки SLAVIA. Хто він цей загадковий чоловік? Ексклюзивне інтерв'ю", - йдеться в назві ролика.

Slavia, скріншот: Instagram Stories
Slavia, скріншот: Instagram Stories

Відомо, що Славія виступить на сцені Хмельницької обласної філармонії, 5 серпня, з Тарасом Демчишиним-відомим і надзвичайно талановитим диригентом.

"Йдемо в тренди Youtube, майже 60 000 за 2 дні. Чекаємо виступу Тараса Демчишина і Slavia, 5 серпня в Хмельницькій філармонії", - написано в Stories.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, Дзідзьо після розлучення зі Slavia засвітився поруч з вагітною красунею: "Щось неймовірне"

Як повідомляв "Знай.ua", розведений Дзідзьо покращав на очах і розповів Каті Осадчій все: про колишню Slavia - ні слова

Знай.ua писав, колишня Дзідзьо Slavia зізналася, від чого залежить її стрункість: "Відмовлятися не хочу"