Українська співачка і актриса Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Співачка розмістила в Insta Stories інтригуючий знімок з "вечора прем'єр з Катериною Осадчою". У кадрі суперблондинка насолоджується обіймами відомого виконавця Макса Барських, закинувши ніжку на стегна. Чоловік тримає артистку за шию, нахиливши її в метрі від поцілунку. Знаменитостей зняли в дуже компрометуючому моменті.

"Це що, це з ким", - збентежено написала Оля.

Оля Полякова і Максим Барських, скріншот з Insta Stories

Варто нагадати, що Оля Полякова вийшла заміж за свого чоловіка успішного бізнесмена Вадима, який старший за неї на 15 років, в 2004 році. Старша донька Маша народилася в 2005 році. А молодша Аліса - в 2011. Вадим - перший чоловік Олі Полякової і єдиний.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Валерій Меладзе обізвав Олю Полякову "фріком", співачка відповіла: "Довелося зняти корону". Знаменитість різко висловилася проти продюсера Валерія Меладзе.

Нагадаємо, що Оля Полякова показала свою "Дорослу дівчинку" всьому світу: "Включаємося". Нову пісню співачки транслюють на радіостанції

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова влаштувала еротичні танці чужому чоловікові: "Люблю".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова роздяглася і прикрила "те саме" вогником: "Видно, як газон поплив". Співачка постала в червоному купальнику, що лежить на зеленій галявині.