Погода в неділю, 25 липня, в Україні буде сонячною, місцями спекотною. Опади можливі лише на Чернігівщині та Сумщині.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Так, після негоди в Україну повертається літня спека. Середня температура повітря підніметься до +27+29 градусів, найхолодніше буде на півночі країни - до +28 градусів.

Таким чином, у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Тернопільській областях світитиме сонце. Вдень стовпчики термометра покажуть від +26 до +29 градусів тепла, вночі тепература опуститься до +14+16 градусів.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У центрі України також стоятиме спекотна погода. Вдень стовпчики термометрів покажуть +29+32 градуса, а вночі до +17 градусів.

У південних і східних областях температура повітря прогріється до +30+31 градусів.

У Києві, 25 липня, синоптики прогнозують вдень +26+28 градусів, вночі до + 17 градусів. Опадів у столиці не передбачається.

Народний прогноз погоди

25 липня вшановується пам'ять священномучеників Прокла та Іларія. У народі цей день називали Прокл Великі Роси. Проклові роси вважаються лікувальними. У минулі часи їх збирали для лікування хвороб очей. Тоді вірили, що роса в цей день наділяє красою, спокоєм. Наші пращури помітили, якщо на Прокла вночі немає роси, а в низинах туман - на негоду. А якщо нічна роса не просихає - бути грозі. У цей час зацвітають гладіолуси.

Нагадаємо, раніше Погода 24 липня порадує українців поверненням літа: ні краплі дощу і багато сонця

Як повідомляє портал «Знай.иа» Погода на вихідних 24-25 липня нарешті "вгамується": тепло, сухо і ніяких злив

Також «Знай.иа " писав, що У Кирилівку увірвався потужний торнадо, люди молилися: аномалія налякала всю Україну