8 липня 2021 року відома українська гумористка і актриса "Дизель шоу" Яна Глущенко святкувала ювілей.

Знаменитості виповнилося 35 років, про що вона розповідала на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 150 тисяч чоловік. З шанувальниками Жінка любить ділитися всілякими фотографіями і кумедними знімками. Наприклад, на початку червня Яна постала з пишними вусами і розповіла про свої шалені літні вчинки.

Скрін, Instagram Яна Глущенко
Скрін, Instagram Яна Глущенко

А зараз в ефірі телепередачі "Світське життя" ведучій Катерині Осадчій відповіла на кілька запитань, з приводу віку та святкування Дня народження.

- Яна, вітаю! Зовсім недавно вам виповнилося 35. Як святкували ювілей?

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Дуже весело, це був найкращий мій день народження, тому що я... я просто не дуже його люблю, тому що старієш, і все таке. А цього року взагалі було дуже класно. Було дуже багато сюрпризів. І родичі, і всі знайомі, і дуже класно ми відсвяткували у нас вдома, на набережній. Накрили столи, намет красивий", - розповідає спочатку гумористка.

Публікація Яни Глущенко: Instagram
Публікація Яни Глущенко: Instagram

- Тобто було чимало гостей?

"Ну десь чоловік 20 дорослих було", - зазначила Яна.

- Що дарували?

"Якщо хтось запитував, Що подарувати, Я кажу: "Даруйте гроші, я куплю". Я знаю, що треба. Що ж купили собі до 35-річчя? 35-вік вже дорослий, тому я накупила собі дуже багато крему", - заявила Глущенко.

Яна Глущенко, фото: Instagram
Яна Глущенко, фото: Instagram

Чи є вікова депресія?

"Чого ти мене вже ховаєш? Я недавно жартувала зі своєю подругою. І їй вже виповнилося 35, мені через тиждень. І я кажу: "Щось я перший раз в житті не спала всю ніч". Вона каже: "У мене напередодні Дня народження було також". І ми зійшлися з тим, що вже 35. Вже щось не так. Я недавно почула таку фразу, що вік це стан душі. Тому мені завжди буде 25-30. Я просто завжди буду енергійною, якщо здоров'я мені дозволить. Я не соромлюся свого віку, тому що відчуваю себе молодше", - зізналася актриса "Дизель шоу".

Нагадаємо, зірці "Дизель шоу" Яні Глущенко виповнюється 35: "С*кс-символ українського гумору"

Як повідомляв "Знай.ua", Єгору Крутоголову з "Дизель Шоу" — 41: згадуємо найсмішніші жарти кращого друга Марини Поплавської

Знай.ua писав, зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко витримала 3 години болю і похвалилася результатом: "Давно хотіла"