23-річна донька шалено популярного українського репера Потапа і його колишньої дружини Ірини Горової Наташа не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 30 тисяч чоловік.

Зовсім недавно стало відомо, що дівчина з сім'єю вирушила до Греції, на острів Корфу. Звідти Наталя викладає безліч знімків, демонструючи краси невеликого містечка, окремих вуличок або закладів.

Наташа Горова, фото: Instagram
Наташа Горова, фото: Instagram

"По своїй натурі я більше душевна людина, ніж нескінченний трудоголік. А тому потрапляючи в такі маленькі міста, як Корфу, я починаю міркувати і мріяти. Життя в маленькому місті здається милою на перший погляд. Але якщо затриматися тут довше, напрошується питання " а чим же займатися днями безперервно?", - писала вона до однієї з публікацій.

Наташа Горова, instagram.com/natashka.gorovaya
Наташа Горова, instagram.com/natashka.gorovaya

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

А потім додала, що все ж маленькі міста призначені для душі, а ось великі — для самореалізації.

Але зараз же Наташа Горова опублікувала невелике відео, на якому демонструє всі деталі своєї шикарної фігури, згодом обертаючись до глядачів попою.

Нагадаємо, колишня Потапа Ірина Горова засвітила, з ким відпочиває в Греції: "Це все про любов"

Як повідомляв "Знай.ua", названа донька Потапа Наташа Горова заговорила про старість: "Коли тобі за 20..."

Знай.ua писав, названа донька Потапа Наташа Горова зворушила фото з вагітним животиком