Відома українська актриса, головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина частенько ділиться з шанувальниками всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 810 тисяч чоловік.

І якщо раніше знаменитість виставляла забавні знімки, відправившись з коханим Олександром Еллертом на відпочинок до золотого пісочку і моря. То згодом вона зізналася, що стосунки з чоловіком закінчилися. І тепер вона знову одна.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Вони не разом, але всякий раз між їх публікаціями можна помітити якусь схожість. Наприклад, якось Еллерт опинився в Криму після того, як туди, на батьківщину, вирушила Ксенія. Або ж колишні партнери в один і той же день зважилися на стрижку.

А зараз Мішина в черговий раз підколола переможця" Холостячки " безмовної Stories. Актриса не тільки опублікувала невідому фразу про те, як виглядають "ідеальні відносини", але і підтвердила це, і навіть поплескала автору.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Відносини повинні будуватися за принципом - дружина красива, чоловік - не зареєстрований в Instagram", - йдеться в публікації.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories

Олександр в цей же час показав українцям, яка дівчина тепер будить його вранці.

"Тільки вона могла розбудити мене о 8 ранку. І сказати: "Ми їдемо фотографуватися". Тому, незабаром, ми побачимо приголомшливі шедеври зі мною. Всім доброго ранку. А ну підйом!", - говорить Эллерт.

Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories
Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ксенія Мішина і Олександр Еллерт позбулися волосся після розриву: "По*ер"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина після розриву з Олександром Еллертом різко перейшла на українську: "Мовний режим"

Знай.ua писав, Ксенія Мішина знайшла розраду після розриву з Еллертом: "Стаю краще"