Зовсім недавно ми розповідали вам про те, що в Україні затримали елітний спорткар, вартістю близько 20 мільйонів гривень.
Йшлося про Lamborghini Aventador, яка перебувала на території нашої країни незаконно. А все через те, що власник автомобіля не звертався до митниці, щоб продовжити період для тимчасового ввезення елітної машини в Україну. Громадянину Ізраїлю призначили штраф у розмірі 170 тисяч гривень, а автомобіль після вилучення повернули.

Ford Mustang 1969 року, фото: Facebook
Ford Mustang 1969 року, фото: Facebook

Зараз же пропонуємо ознайомитися з Ford Mustang 1969 року, який вдалося побудувати в Індії, на базі бюджетного Hyundai Accent 2009 року. На опублікованих в Інтернеті знімках видно, що підробка легендарного автомобіля вийшла неймовірно красивою, з характерним силуетом і довгим капотом.

Ford Mustang 1969 року, фото: Facebook
Ford Mustang 1969 року, фото: Facebook

Ford Mustang 1969 року, фото: Facebook
Ford Mustang 1969 року, фото: Facebook

Також можна помітити впізнаваний дизайн корми і круглі фари. Проміжок між осями транспортного засобу вийшов досить великим. Через це можна визначити, що насправді Ford Mustang на фотографіях не є оригінальним. А ось двигун теж залишився від Hyundai Accent. І тепер подібні репліки готові випускати вартістю в десять тисяч доларів, невеликими партіями.

Нагадаємо, красуня Lamborghini Aventador за 600 тисяч євро незаконно в'їхала в Україну і була вилучена: термін підійшов до кінця

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", харківські інженери кинули виклик Ілону Маску гібридом Газелі

Знай.ua писав, Брежнєв мріяв про цю машину ночами: умілець пересадив ГАЗ-520 "перемогу" на гусениці - пре, як танк