Популярний український актор, автор і сценарист Олександр Пікалов відомий завдяки студії «Квартал 95». Він не раз зізнавався у своїй пристрасті до мотоциклів.

Згодом стало відомо, що у популярного сценариста з'явилася його мрія - на свій день народження він купив легенду серед байків – Харлей Девідсон. Тепер, на всі поїздки він не використовує автомобіль. А користується тільки перевіреним залізним конем.

Пару днів тому він відправився на концерт «жіночого кварталу» в Одесу в компанії своїх друзів. Природно він поїхав на мотоциклі. Але після повернення назад, його улюблений Харитон його підвів-довелося робити коротку зупинку і розбирати байк. Про це він написавши на своїй сторінці в Instagram.

"Трохи майстер-класу від білого по розбиранню і збірці мого Харитона в дорозі. Друзяки-найкраще що є!»

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

На щастя, нічого серйозного не сталося і Олександр продовжив шлях додому. "Харитон, як завжди, з характером,» - написали в коментарях до посту його передплатники.

До речі, одного разу Олександр Пікалов потрапив у ДТП на своєму байку. На щастя, аварія як і пошкодження були не серйозними. Він навіть відмовився від госпіталізації. Але після цього не перестав любити менше свій мотоцикл.

Нагадавши, Олександр Пікалов з "Квартал 95" вивалив "гідність" просто на зйомках: "Чакра відкрилася"

Також, Знай.uа писав "Привітайте Жеку": Пікалов "злив" номер Кошового в якості подарунка на день народження

Як раніше повідомляв Знай.uа Олександра Пікалова з "Квартал 95" зняли роздягненим в Авдіївці: "Не ходіть по мінному полю"