На офіційному сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій з'явилася важлива інформація для батьків, діти яких продовжують насолоджуватися тривалими літніми канікулами.

Довгоочікуваний відпочинок через місяць закінчиться, проте важливо зробити акцент на дотриманні правил безпеки, щоб малюки не потрапили в будь-яку подію. Наприклад, 23 липня 2021 року, в Запоріжжі відбулася спеціальна зустріч з рятувальниками, які розповіли дітлахам про всі небезпеки, які чекають їх на вулиці, вдома і під час відпочинку. Подібний захід пройшов і в Києві днем раніше, і в Івано-Франківській області.

Рятувальники, фото: ДСНС
Рятувальники, фото: ДСНС

"Хлопчики і дівчатка із задоволенням брали участь в різних іграх, активно підтримували бесіди, ділилися з рятувальниками своїми знаннями з основ безпеки життєдіяльності", - Йдеться в публікації.

Українські рятувальники, скріншот: Facebook
Українські рятувальники, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Дітей рекомендують не залишати без нагляду. Важливо показувати малюкам при навчанні власний позитивний приклад, встановити з ними довірчі відносини, пояснювати, чим є всі небезпечні (колючі, вибухонебезпечні та ін.) предмети, і розповісти, куди варто звертатися за допомогою — екстрені служби (101, 102, 103).

"Не залишайте малолітніх дітей одних вдома", - зазначають на сайті.

У Франківську рятувальники прихистили безпритульного собаку, фото: Суспільне
У Франківську рятувальники прихистили безпритульного собаку, фото: Суспільне

Нагадаємо, поле біля Рівне стало рожевою калюжею, У ДСНС приголомшили поясненням

Як повідомляв "Знай.ua", не змогла самостійно вибратися: пенсіонерка провалилася в 3-метровий колодязь і натрапила на вентиль

Знай.ua писав, замість "гірко" - виття сирен: пара рятувальників одружилася за традиціями робочого екстриму