На сторінці фанатів відомої української співачки Тіни Кароль в Instagram з'явилося нове повідомлення.

Цього разу фанати показали відео виступу співачки, під час якого поруч з нею на сцені перебували діти.

Глядачів потішила поведінка одного з хлопчиків, якому на вигляд не більше 7-8 років. Хлопчина явно не є фанатом Кароль, оскільки намагається позбутися її голосу будь-яким способом - наприклад, заткнувши собі вуха руками. При цьому друга рука хлопчика зайнята, або, що також можливо, її немає зовсім – тому він пробує закрити відразу обидва вуха однієї, праворукою.

"Хто ця божевільна дама? Співає мені на вухо. Прибери її від мене", - підписали кумедний ролик шанувальники співачки.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Відзначимо, що для дитини звук на сцені міг бути занадто сильним через близьке розташування підсилює апаратури.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль розділила ніжність відразу з трьома: один з них пітон, але Дана Балана поруч немає. Тіна Кароль запитала у шанувальників, що їм сподобалося в її виступі.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Тіна Кароль розсекретила, як виховує 12-річного сина: "Без плям і помилок". Селфі Тіни Кароль з сином Веніаміном зворушило шанувальників

Також «Знай.uа " писав, що Тіна Кароль на Atlas Weekend повторила трюк Брітні Спірс зі змією і нарвалася на критику: "Пітон - не іграшка". Під час виступу на Atlas Weekend Тіна Кароль вийшла на сцену з живим пітоном.