Всіма відомий російський актор Сергій Безруков, який сім років тому, в березні 2014 року називав окупацію українського Криму "допомогою кримчанам", часто радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 2,7 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно він ділився відеозаписом, як катається на велосипеді по порожньому місту, нагадуючи, що літо ще не закінчилося. Хоча спека ненадовго відступила. А зараз, як виявилося, дружина актора народила йому сина.

Сергій Безруков, фото: instagram.com/s_bezrukov
Сергій Безруков, фото: instagram.com/s_bezrukov

Сергій став батьком вп'яте, а малюка разом з Анною Матісон вони назвали Василем.

"Ганнуся народила мені сина Василя!🙏🙏🙏🙏🙏Урррррааааааа!!! Нас стало більше! Спасибі тобі, рідна моя! Я був поруч✊", - пише сам Безруков в публікації, будучи в пологовому будинку.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Сергій Безруков, скріншот відео
Сергій Безруков, скріншот відео

"Яке щастя!!! Нехай Господь береже вашу сім'ю!!! Здоров'я і радості! Василь, Ласкаво просимо!", "Дорогий, вітаю ВАС♪
Дай Бог всій Вашій родині щастя, здоров'я і великої любові❤️", "Сергій Віталійович, з народженням Василя Сергійовича 🙌❤️❤️❤️", "Сергійко і Аня!!! Вітаю з великим щастям!!!❤️🙏🏼", - пишуть зіркові друзі Безрукова в коментарях.

Нагадаємо, "Кінозірка" з кумедною дупою увірвалася в ліжко до Безрукова: хто спить з легендою "бригади" крім дружини

Як повідомляв "Знай.ua", Безруков, Лоліта і боярський: прикордонники розповіли про "чорний список" російських артистів, за що туди потрапляють

Знай.ua писав, Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну: СБУ визнала репера загрозою для нацбезпеки