На Олімпійських іграх-2020 в Токіо український шпажист Ігор Рейзлін завоював "бронзу". Це друга медаль України на Олімпіаді-2020.

Про це повідомила пресслужба Національного олімпійського комітету (НОК) у соцмережі Фейсбук.

Так, українець Ігор Рейзлін поступився у півфіналі французу Роману Каннону (10:15). Після в напруженому поєдинку за третє місце переміг італійця Андреа Сантареллі (15:12).

"Український шпажист Ігор Рейзлін поступається в півфіналі французу Роману Каннону (10:15), але вириває перемогу в напруженому поєдинку за третє місце у італійця Андреа Сантареллі (15:12) і приносить Україні другу нагороду на XXXII Літніх Олімпійських Іграх в Токіо", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ігор Рейзлін став єдиним українським шпажистом, який зумів дійти до півфіналу – Роман Свічкар і Богдан Нікішин вибули ще після першого раунду.

Примітно, що це перша олімпійська медаль у чоловічій шпазі за всю історію збірної України. 36-річний Ігор Рейзлін вперше виступає на Олімпійських іграх.

Це друга медаль України на Олімпіаді-2020. У перший день змагань "бронзу" також завоювала дзюдоїстка Дар'я Білодід.

Нагадаємо, раніше Тільки початок: Дар'я Білодід взяла першу медаль для України на Олімпійських іграх-2020

Як повідомляє портал «Знай.иа» Подруга Лесі Нікітюк Еліна Світоліна показала, як готується до перемоги: "Олімпійський медовий місяць"

Також «Знай.иа " писав, що Найспокусливіші образи чемпіонки Дар'ї Білодід-Україна з першою медаллю на Олімпіаді в Токіо