40 тисяч українців забули про коронавірус заради концерту Макса Коржа: бійки, крики і розбиті голови

24 липня 2021 року, на стадіоні "Чорноморець" відбувся черговий концерт білоруського репера Макса Коржа.

Музикант зібрав справжній аншлаг в Одесі, так як, за попередніми даними, на захід прийшло близько 45 тисяч осіб, включаючи гостей міста.

До початку концерту найвідданіші з них влаштували марш по центру міста, а під час — спалахували бійки, благо без будь-яких серйозних наслідків. Деяким людям розбили голови, а когось представникам правоохоронних органів довелося затримати і відвезти в поліцейську дільницю.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За останні 40 років: на Індію обрушилася руйнівна повінь, жертвами стали 125 осіб

В Індії, в штаті Махараштра сильна злива спровокувала руйнівну повінь. Опади, які випали в цій місцевості, були найсильнішими за останні 40 років. Жертвами негоди стали вже 125 осіб.

Фото: Reuters
Фото: Reuters

На 30-40%: українцям підвищать тарифи на гарячу воду та опалення

Вже восени в Києві та деяких українських містах почнеться підвищення тарифів на гарячу воду та опалення. Тарифи повисяться на 30-40% в новому опалювальному сезоні.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

"Підприємства повинні купувати газ на вільному ринку. Зараз Ціна стрімко зростає в порівнянні з минулим роком. Просто катастрофічне зростання ціни на природний газ. Так, НАК Нафтогаз запропонував фіксовану ціну на тривалий період, але вона вища, ніж була в попередніх тарифах і на сьогоднішній день є об'єктивна передумова для перегляду тарифів і їх відносного збільшення", - сказав заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

комунальні платежі, скріншот з відео
комунальні платежі, скріншот з відео

Історія розставання принца Вільяма і Кейт Міддлтон: не був упевнений у своїх почуттях

Принц Вільям сказав своїм бабусі і дідусеві, королеві Єлизаветі II і принцу Філіпу, він не був упевнений, чи достатньо він любив свою нинішню дружину Кейт Міддлтон після їх другого розриву в 2007 році, передає портал Express.co.uk.

Історія кохання герцога і герцогині Кембриджських почалася майже 20 років тому, коли вони були першокурсниками в університеті Сент-Ендрюс у Файфі. Кейт привернула увагу Вільяма на благодійному показі мод в 2002 році, коли вона з'явилася на сцені в прозорій мереживній сукні.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, фото Gettyimages
Принц Вільям і Кейт Міддлтон, фото Gettyimages

Стан співачки МакЅим різко змінився: "організм ослаб…"

Співачка МакЅим, яка довгий час перебуває в лікарні у важкому стані через захворювання коронавірусом, потроху йде на поправку. Про це повідомила директор МакЅим Марина Соколова.

"Можу точно сказати: у Марини є поліпшення», — зазначає вона.

Соколова також додала, що не сумнівається в одужанні своєї підопічної.