Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", а також телеведуча "Танці з зірками" Тіна Кароль любить радувати шанувальників новими знімками і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона передплатників.

У артистки величезна кількість різних фан-сторінок в соцмережах, на яких шанувальники виставляють різноманітні фото і відео зі своїм кумиром.

Так, у фан-акауті "one__tina" в Instagram виставили відео з Кароль в ліфті.

На відео Тіна в білому халаті заходить в кабіну ліфта і починає знімати себе з усіх ракурсів. Дія супроводжується під її хіт "Красиво".

"Неперевершена 💗",- підписали відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Чувак який дивиться камери в ліфт🗿", " Вау-ліфт як наше життя то вниз то вгору то стоїть на місці-то відкриється то закриється - і незнаєш коли застрягнеш (песиміст) а ви Така просто запальничка-радість душа Зірочка 👏👏🔥👍👍🙋😘", "Сама, Сама,..!🔥", "Bla!!!😂😂😂😂😂", "Жах. Що у неї з носом. 😂 ", "А навіщо мене обрізати ?😂 😢 ",- писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль розділила ніжність відразу з трьома: один з них пітон, але Дана Балана поруч немає. Тіна Кароль запитала у шанувальників, що їм сподобалося в її виступі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тіна Кароль розсекретила, як виховує 12-річного сина: "Без плям і помилок". Селфі Тіни Кароль з сином Веніаміном зворушило шанувальників

Також «Знай.иа " писав, що Тіна Кароль на Atlas Weekend повторила трюк Брітні Спірс зі змією і нарвалася на критику: "Пітон - не іграшка". Під час виступу на Atlas Weekend Тіна Кароль вийшла на сцену з живим пітоном.