Шахраї придумали нову схему, пов'язану з "ПриватБанком": дзвінки з ранку і доступ до грошей

Державний "ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

В основному анонімні користувачі залишають негативні відгуки на сайті Мінфіну. 21 липня 2021 року, українка в соціальній мережі Instagram розповіла про ранковий дзвінок з боку нібито Служби безпеки банку.

Приватбанк, скрін, відео YouTube
Приватбанк, скрін, відео YouTube

Алла Пугачова отримала від незадоволених фанатів за гру на інструменті: "Повна ж*па"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Алла Пугачова показала, як вона грає на роялі, проте шанувальники не оцінили. Відповідний пост з'явився в соціальній мережі.

Нещодавно на Instagram-порталі zvezdnoe_vreemy публіці був представлений відеозапис, на якому Примадонна імпровізує на роялі. Однак інструмент виявився засмученим, що помітили пильні шанувальники. Крім цього, багато з них були обурені надмірно домашнім зовнішнім виглядом співачки. Через це Примадонна отримала тисячі гнівних коментарів.

Ані Лорак засвітила майбутнього "зятя": "Наш красень"

Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно розвиває кар'єру в Росії, любить радувати своїх шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 7 мільйонів людей.

Цього разу виконавиця вирушила з дочкою Софією на відпочинок до сонячної Туреччини. Сімейство зупинилося в готелі Sirene Luxry Bodrum Hotel на березі Средеземного моря.

А зараз виконавиця виставила миле сторіз у своєму Instagram, на якому показала ніжності з донькою і засвітила хлопчика Давида, який знаходився в компанії артистки.

Ані Лорак, скріншот: Instagram Stories
Ані Лорак, скріншот: Instagram Stories

Мінусова температура в Південній Африці б'є рекорди: все замерзло і занесло снігом

У південній частині Африки були зафіксовані аномальні для цього регіону холоду. З'явилося безліч відео, які підтверджують це.

У багатьох містах пар в неділю, 25 липня, продовжує йти сніг, а деякі дороги були перекриті через ожеледицю. Це аномальні для цих регіонів морози.

Під Запоріжжям маршрутка спалахнула з пасажирами всередині: вигоріла повністю

У Запорізькій області в місті Бердянськ під час руху загорілася маршрутка.

Так, пожежа сталася 25 липня. Відео з місця події з'явилося в соцмережі. Стало відомо, що маршрутка запалала при підйомі на гору. Транспорт гасили рятувальники. Передня частина маршрутки згоріла повністю.

фото: "ZаБор"
фото: "ZаБор"