Відома українська співачка Злата Огнєвіч втомилася від роботи і вирушила в іншу країну. Вона розповіла шанувальникам про захоплення від подорожей, який вона отримує кожен раз.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої "Холостячка" є. Їй вдалося зібрати на сторінці понад 320 тисяч користувачів, що, досить непоганий результат.

У новому пості вона розповіла про те, на чт про звертає увагу в подорожах.

"Згадую свої подорожі 🧳 і той захват, який я відчувала кожен раз, прилітаючи в іншу країну. Частенько траплялися і студентські варіанти в плані комфорту і локації проживання, (ну, розумієте, про що я🙈 😅) " - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тепер же, Злата Огнєвіч розуміє, на скільки ж важливий все таки комфорт, а також якість. Важливо знайти те місце, де є абсолютно все для першокласного відпочинку.

На даний момент співачка вирушила на популярний турецький курорт, де вже зупинялася неодноразово, і, по всій видимості це її фаворит. Більш того, в одному з її кліпом можна побачити, як прекрасно це місце.

Зокрема, сподобається це тим, хто любить білосніжні вілли, так як саме тут справжній рай.

Скрін, Instagram Злата Огнєвіч
Скрін, Instagram Злата Огнєвіч

На опублікованих кадрах співачка позує на тлі своєї турецької вілли в яскраво-зеленому костюмі, який їй неймовірно личить. Далі, на кадрах можна помітити Злату Огнєвіч в обтягуючій сукні, яка виділяє її струнку фігуру.

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.

Як повідомляв Знай.uа, ведучий "Холостячки" Решетник налякав українців перекошеним обличчям

Також портал Знай.ua писав, що "Холостячка " Злата Огнєвіч видала, де любить робити це найбільше