Відома українська акторка, а також учасниця першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла про те, яким варто приймати світ.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Щодня в її стрічці з'являються нові stories, де вона розповідає про свої заняття протягом дня, а також періодично публікує нові кадри.

За актрисою стежить в мережі вже понад 815 тисяч користувачів.

Цього разу дівчина опублікувала фотографію з однією з фотосесій. Близький ракурс дозволяє розглянути всю красу Ксенії Мішиної.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

У самому ж пості вона вирішила висловитися на важливу тему, зокрема, важливу для себе. Але, тим не менш, цей вислів припаде до душі багатьом українцям.

"Розслабитися, щоб безмежно проявитися в цьому житті. Не відповідати, не чекати, не підлаштовуватися і не підлаштовувати. Приймати світ таким, яким він є і себе в ньому. Розслабитися і стати безмежним проявом любові🥰" - підписаний пост.

Варто відзначити, що по всій видимості, Ксенія Мішина зараз переживає не найпростіший період у своєму житті, так як не так давно вони з Олександром Еллертом розлучилися. Разом вони були близько 8 місяців, відразу після закінчення проекту "Холостячка", де той став переможцем.

Пост про це шокував українців, адже, ще за кілька днів до цього вони були разом, і щасливі. Все закінчилося в один момент.

Чоловік також відреагував на цю заяву, опублікувавши скріншот з Вікіпедії, де був термін слова Драма.

Нагадаємо, Ксенія Мішина зізналася, що її нічого не радує після розставання з Еллертом: заглянула в душу

Теж, Знай.ua писав Олександр Еллерт вразив сумним виглядом після розриву з Мішиною: "Ксюша, у мене все добре"

Як раніше повідомляв Знай.ua Ксенія Мішина знайшла несподівану заміну Олександру Еллерту: "у нас любов"