Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно 51-річна знаменитість виставила ніжний архівний кадр, показавши, як виглядала 10 років тому.

Так, артистка згадала, що 25 липня брала участь у зйомках кліпу на пісню "Девочка", кардинально змінивши імідж. Зірка постала перед камерами з аксесуарами у вигляді мерехтливого браслета і масивного намиста чорного кольору, а з блондинки перетворилася на пристрасну шатенку.

При цьому виконавиця поцікавилася у своєї аудиторії, чи личить їй темне волосся, як в ностальгічному ролику.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Рівно 10 років тому в цей день ми знімали кліп на пісню "Девочка"

Пишіть в коментарях, чи личить мені бути брюнеткою, як в цьому кліпі?"

Фолловери не пройшли повз: "Брюнетка - ви зовсім інша .А блондинка-це ви❤️", " світлою краще🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Ірочка, Добрий вечір. Личить. Але зі світлим волоссям набагато краще. Ніжніше. 😊", "Дуже. ВИ НАЙКРАЩА СПІВАЧКА УКРАЇНИ❤️❤️❤️. СПАСИБІ ВАМ ВЕЛИЧЕЗНЕ ЗА ХІТИ.🔥 🔥 🔥 🔥 ", "Блондинка добре, але Каштан робить більш жвавіше і макіяж, і тон шкіри, дуже личить цей колір! 🔥".