Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі.

Дівчина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. Зовсім недавно вона ділився кумедними знімками, на першому з яких постала з нібито своїм чоловіком — голою картонною фігурою з листочком на місці гідності.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

А зараз нарешті розкрила інтригу після кількох публікацій з готовністю до чогось несподіваного.

"Ранок нареченої. Найкрасивіша наречена!🔥", - пише "Зайка" до двохвилинного знімка, на якому зображена фотосесія в шикарному образі.

Юлія приміряла чарівну білосніжну сукню, ніби дійсно зібралася стати головною героїнею весілля. І протягом усього часу вона гойдається на гойдалках, дивлячись в камеру.

Юля "Зайка", фото: Instagram
Юля "Зайка", фото: Instagram

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Дуууже красива😍 😍 😍 ти будеш шикарною нареченою якогось дуже гідного нареченого🔥", "Фотосесія :) красиво. Але виходити заміж-приємніше❤️", "Нереальна просто💖 ✨", "просто немає слів🔥🔥", "Так Юля вистачить тримати інтригу, розповідай, хто наречений?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юля "Зайка" показала свого чоловіка, схожого на "Холостяка" Заливако: повністю голий і худий

Як повідомляв "Знай.ua", Юля Зайка пішла по стопах Анни Богдан і знайшла курорти дешевше, ніж в Україні: лайфхаки для відпустки від учасниці " Холостяка"

Знай.ua писав, Юля "Зайка" розповіла про постраждалих на дівич-вечорі і показала кільце на безіменному пальці