Зовсім недавно на Китай обрушився шостий за рахунком в цьому році тайфун.

"Ін-Фа" забудував район Путо міста Чжоушань пров. Чжецзян, і сталося це десь о 12: 30, 25 липня 2021 року. Місцева метеослужба заявляла, що подібне може повторитися з часом. А максимальна сила вітру становила 38 метрів в секунду, поблизу епіцентру. Про це заявляє видання South China Morning Post.

Піщана буря в Китаї, скріншот: Youtube
Піщана буря в Китаї, скріншот: Youtube

Китай максимально постраждав від найсильнішої повені за останню тисячу років. Бо довелося навіть призупинити рух поїздів, перекрити автомагістралі, і скасувати/затримати рейси.

Зараз же в КНР зафіксували потужну піщану бурю, яка обрушилася на провінцію Ганьсу, на півночі центральної частини країни. Вона, з хмарами пилу, досягає висоти не менше 100 метрів. І викликала хаос в населеному пункті Дуньхуан.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Піщана буря в Китаї, скріншот: Youtube
Піщана буря в Китаї, скріншот: Youtube

Негода торкнулася Китаю теж в неділю, десь о 15:00 за місцевим часом. Через що місцевим представникам правоохоронних огранов довелося ввести контроль за дорожнім рухом, а також наказати водіям перечекати шторм після з'їзду зі швидкісних автомагістралей.

Нагадаємо, сотні людей загинули і зникли безвісти: рятувальники показали наслідки повеней в Європі і небезпека для України

Як повідомляв "Знай.ua", за останні 40 років: на Індію обрушилася руйнівна повінь, жертвами стали 125 осіб

Знай.ua писав, в Кирилівку увірвався потужний торнадо, люди молилися: аномалія налякала всю Україну