Відомий український футболіст, зірка донецького "Шахтаря" і національної збірної України Тарас Степаненко на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram поділився свіжим кадром зі своїми синами.

Цього разу Тарас Степаненко показав, як проводить дозвілля з дітьми.

Так, сімейство спорудило знаряддя праці древніх людей у вигляді молотка, молота і сокири.

"Зробили з пацанами знаряддя праці древніх людей. Молоток, молот і сокира - кожен вибрав собі по духу і розміру 😂

А як ви з дітьми проводите вихідні? Розкажіть про улюблені розваги?е

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, далеко від цивілізації зовсім здичавіли! Еволюціонувати почнемо спочатку)", - написав футболіст.

"Тарасе, у тебе дуже красива дружина і приголомшливі дітки. Будьте щасливі. Так добре, що я твоя сучасниця!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Сильні 👍", " далі - лук, стріли, спис і можна полювати на мамонтів😅", " Ну вже не пропадуть😂", " дітей поки немає😅 але з сестрою і черепашкою гуляємо на вулиці))", "клас!!! 😁 Ось це ТАТО!! ✌ 👍 ", "Майбутні археологи!Як класно мати такого тата!🔥 🔥 🔥 🔥 ❤ ️ ", "Тарас-супер! Відмінні хлопці ! Молодець-так тримати !!! Всього тобі найкращого у всіх починаннях. Здоров'я та успіхів !", "Так, далеко від цивілізації зовсім здичавіли! Еволюціонувати почнемо спочатку)))😂", " сімейка Флінстоунів? завтра зі списами на сусідського мамонта?! хахаха", - писали в коментарях фоловери.

Нагадаємо, раніше Тарас Степаненко з мітлою в руках знайшов собі нове заняття - "звільнений з Шахтаря". Степаненко показав, чим займається у вільний від тренувань час.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зірка збірної України Степаненко похвалився міцним шлюбом: "ця дівчинка зробила мене татом..." Тарас Степаненко показав уболівальникам свою кохану дружину Маргариту, яка подарувала йому трьох діток.

Також «Знай.иа " писав, що Півзахисник " Шахтаря "Степаненко зізнався, кого з" Динамо "заніс до списку"улюбленців".Степаненко дав підказку до розгадки особистості свого фаворита з " Динамо"