Популярна українська естрадна виконавиця Ірина Білик, частенько показує фанатам свіжі фото і відео на її сторінці в Instagram. До слова, за її сторінкою стежать понад 300 тисяч фанатів. Сьогодні артистка оприлюднила в сторіс нову фото, на якій показала свого сина Табріза. Він знявся у професійній фотосесії для реклами відомого дитячого бренду. Таргіз на фото у яскравому бузковому спортивному костюмі. До слова це не перша фотосесія хлопця у ролі моделі. До речі, перед фотокамерою хлопчик помітно поводиться легко і невимушено.

Нагадаємо, Ірина Білик та її чоловік фотограф і режисер Аслан Ахмадов, із яким вони знаходяться у стані розлучення стали батьками сина Табріза 5 років тому. Популярна виконавиця дуже любить молодшого сина Табріза, який , до речі, народився шляхом сурогатного материнства.Зірка каже, що це рішення далося співачці досить непросто, але вона щаслива, що зважилася на такий вчинок. Хлопчик зростає допитливим, тямущим, обожнює щось майструвати. У сина давно є власна сторінка у соцмережі, де він викладає нові світлини.

Нагадаємо, Ірина Білик показала, якою була 10 років тому, навіть не блондинка: "Зовсім інша"

Також, Знай.uа писав Дімі Коляденко - 50: Ірина Білик показала романтичні архіви з колишнім

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала свій гардероб після народження сина: "Шо попало"