Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі.

Дівчина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. Зовсім недавно Українка ходила на дівич-вечір з нагоди демонстрації результату збільшення грудей хірургічним шляхом Надін, будучи там втрьох, включаючи ще Ванессу.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

А сьогодні, 26 липня 2021 року, дівчина нарешті розкрила результат довгоочікуваної інтриги. І при цьому багато користувачів досі не можуть прийти в себе і повірити в те, що відбувається. Українці бачать постанову в тому, що "Зайка" вийшла заміж за телеведучого Богдана Юсипчука.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Він, у свою чергу, теж змушував своїх фанатів згоряти від нетерпіння, заявляючи, що скоро в його житті відбудуться зміни, і натякаючи на весілля. А зараз з'явився фрагмент одруження, в ході якого Юлю "зайчика" і Богдана Юсипчука оголосили чоловіком і дружиною.
"У мене шок, радість і купа питань!!!!😂😍❤ ️", "Хотілося б вірити, але якось мало схоже на правду)))", "Навіть нормально не поцілувалися( навіщо з такою подією піаритися", - пишуть користувача в коментарях.
При цьому потрібно залишити ймовірність того, що все, що відбувається — зйомки для невідомого проекту. Бо на офіційній сторінці проекту "Холостяк" в Instagram досі немає привітання дівчини з такою подією.

Нагадаємо, Юля "Зайка" виходить заміж? Фіналістка "Холостяка" показала мужнього нареченого

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" у весільній сукні розкрила інтригу після "Холостяка": "Хто жених?"

Знай.ua писав, Юля "Зайка" показала свого чоловіка, схожого на "Холостяка" Заливако: повністю голий і худий