Тарас Тополя частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 70 тисяч чоловік.

Як нещодавно стало відомо-кілька днів тому лідер музичного колективу "Антитіла", разом з дружиною Alyosha і дітьми відправився відпочивати на Кіпр.

Публікація Тараса Тополі: Instagram
Публікація Тараса Тополі: Instagram

Звідти він викладав безліч різних знімків. І навіть показував синочка з незвичайного ракурсу, коли хлопчик нахилив корпус і почав дивитися крізь ноги назад.

А зараз стало відомо, що Тарас залишив своїх найрідніших на відпочинку, а сам влаштував невелику подорож. Тополя відзначив три населених пункти, один з яких знаходиться на Кіпрі, а інші два — в Україні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Публікація Тараса Тополі: Instagram
Публікація Тараса Тополі: Instagram

Піссурі розташовується на південному березі, Боярка виступає частиною Київської області, а Червона Слобідка — це село в Обухівському районі.

"Поки мої любимки @alyoshasinger чилять на острові, мій тріп Піссурі-Боярка-Червона Слобідка фінішує тут", - написав Тарас Тополя в публікації.

"З нетерпінням чекаю❤️❤️❤️", "Красна Слобідка? Серйозно?", "Ви будете в Червоній Слобідці? Коли?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тарас Тополі застав їх з Alyosha сина за дивним заняттям: "Дитина-павук"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Тараса Тополі Alyosha в кокетливому купальнику виявилася одна на пляжі: "Навіть не пробуйте"

Знай.ua писав, Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, як лякав людей у ролі зомбі: "Посміхався всім, хто їхав повз"