Григорій Решетник опублікував спільну фотографію з Ксенією Мішиною, Євгеном Котом, Сергієм Притулою. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник є популярною персоною, до якого можуть прислухатися українці. Чоловік активно веде свою Instagram-сторінці, яка має п'ятсот дві тисячі передплатників.

26 липня він опублікував свій фотографію разом з "Холостячкою" Ксенією Мішиною, Сергієм Притулою, Євгеном Котом. З'ясувалося, що це новий склад суддів в новому шоу Україна має талант, яке вийде через пару місяців.

А ось і наше зіркове журі 🌟 цієї осені красиві, талановитим і справедливі @siriy_ua @ misha.k.ua @kot_jenya🤩 🥳
, - написав він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Відзначимо, що на даний момент організатори передачі шукають четвертого члена журі. На даний момент вже стартували зйомки кастингів передачі.

Нагадавши, Катерина Кухар показала всю свою красу і не стрималася: "у вир з головою". Катерина Кухар показала всю свою красу

Катерина Кухар розповіла, як повернулася в балет за три місяці після пологів: "Великий штраф". Кухар розповіла, як поборола післяпологову депресію

Як повідомляв портал "Знай.ua", відкинутий Мішиною Льоша Тригубенко пізнав нове фіаско на очах у Юлі " зайчика": "Мені сподобалося". Тригубенко зізнався, що поразка його надихає ставати краще.