Не секрет, що зараз на українських дорогах дуже велика кількість автомобілів на європейській реєстрації, в народі кажуть простіше - "євробляхи". Ось саме з цими "євробляхами" і пов'язана велика кількість різноманітних пригод м'яко кажучи, а якщо твердо, то інцидентів.

Цього разу водій невідомої "євробляхи" вчинив майже як пілот винищувача пускаючи "пастку". В авіації називають такі дії "тепловою пасткою" від ворожого озброєння.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу BEXA (Харків).

"Євробляхери придумали, як не потрапляти на камеру фіксації швидкості. Пускають димову завісу", - коротко підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Авто в диму, скріншот: YouTube
Авто в диму, скріншот: YouTube

На опублікованому відео можна помітити, що "євробляху" знімав водій, який їхав позаду паруючого авто. Через густий дим зону видимості для інших водіїв було скорочено й впоратися з керуванням в такій ситуації може допомогти тільки професіоналізм.

Раніше повідомляли, у Харкові запрацювала перша камера фіксації порушень ПДР: "500 гривень за кожне".

Як повідомляв Знай.uа, водіям хочуть посилити покарання за ДТП і дрифт на дорозі: "Вийде на волю в 35, а хтось втратив життя назавжди".

Знай.uа писав, озвіріла машина врізалася в літнє кафе на повному ходу: люди і столики розлетілися на десятки метрів.