На сторінці в Instagram відомого російського телеведучого і шоумена Дмитра Шепелєва, який також є вдівцем покійної співачки Жанни Фріске, з'явилося нове повідомлення.

Свій пост він присвятив старшому синові - Платону, який народився в шлюбі з Фріске. Раніше батько приховував обличчя дитини від публіки, аргументуючи це бажанням захистити сина від занадто пильної уваги.

Однак тепер він зрозумів, що хлопчик готовий розкрити свою особистість.

"Коли ми готували першу зйомку Платона, насамперед я запитав його дозвіл", - підписав він миле фото. На оприлюднених кадрах він тримає сина на руках, обличчям до себе. Але навіть за профілем Платона помітно, як сильно він схожий на свою маму.

Дмитро Шепелєв, фото: Instagram
Дмитро Шепелєв, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Поки не можу до кінця розібратися, як він ставиться до уваги. Зараз його мрія ні багато ні мало-стати рок-зіркою. Наприклад, коли кілька днів тому я вибирав для нього Лего, щоб скоротати час у польоті, він вибрав визначні вежі Токіо. Чому? Тому що слухає живий альбом Green day, на якому вони виступають в столиці Японії», - пише Шепелєв.

Він додав, що бачив сина, коли той уявляв, ніби дає концерт у парку.

"І в той же час, випускні концерти в школі даються Платону не без праці, хоча і з дуже великим задоволенням. Я помічаю, як йому доводиться переборювати хвилювання. Абсолютно точно-йому подобається сцена. А звертатися з увагою він, звичайно, навчиться, у нього все для цього є», - вважає гордий батько.

Скрін, Instagram Шепелєв
Скрін, Instagram Шепелєв

"Як же мені подобається ваше ставлення до сина, перш за все повагу, спасибі вам", "Копія мами-Жанни!!! Все у нього вийде!!!", "Як прекрасно, що є такі батьки, як ви! Пройти всі засудження, перешкоди, виховувати свого сина, і бути щасливим!!!", - захоплюються в коментарях шанувальники ведучого.

Нагадаємо, раніше Дмитро Шепелєв убивається за машиною більше, ніж за покійною Жанною Фріске: "ніби жінку..."

Як повідомляє портал «Знай.uа» Вдівець Фріске Шепелєв ошелешив зізнанням про сина: "не заслуговує жалості"

Також «Знай.uа " писав, що Вдівець Фріске Шепелєв розповів, що відчував після народження другого сина: "ледь себе стримую"