Зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін показав, як проводить час зі своїм новонародженим сином, якого йому подарувала Дарина Квіткова. Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

"Поки на зйомках, вдома чекає така краса", - написав під знімком Микита. На фото він лежить в ліжку, а на його голому торсі задрімав маленький синочок, якого батьки вирішили назвати Левом.

Скрін, Instagram Микита Добринін
Скрін, Instagram Микита Добринін

Деяких фанатів стривожило те, що Добринін заснув з дитиною на руках.

"Небезпечно так спати з малюком", - попереджають підписники.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Інші не зрозуміли, що саме Добринін мав на увазі, коли підписував знімок.

"Поки на зйомках вдома чекає ще один Микита з сином?", - дивуються деякі фанати.

"Боже мій, яка мила фотографія, мить, відображена навіки!", "Боже, яка ж це милота! Дай бог вам всім здоров'я і благополуччя. Ваша сім'я мені дуже подобається", "Викопаний папік", "Я вже й забула, коли мої були такими, це шедевр", - захоплюються ті, хто стежить за особистим життям зіркової парочки.

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова і Микита Добринін показали маленьке щастя після пологів: "спасибі ,що вибрав нас"

Нагадаємо, що дружина "Холостяка" Даша Квіткова святкує 9 днів материнства: "Готова народити ще п'ятьох"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова показала зворушливу мить Микити Добриніна з сином: "не можемо повірити"