Відома українська співачка MamaRika активно веде соціальну мережу Instagram, радуючи численних шанувальників новинами з особистого і творчого життя.

Знаменитість і її чоловік, шоумен Сергій Середа зовсім скоро вперше стануть батьками. Артисти розсекретили і стать дитини - пара чекає на хлопчика.

Кохані вже вибрали приватний пологовий будинок в Києві, приїхавши з Одеси, а сама зірка показала кадр з пікантною фотосесії, залишившись абсолютно оголеною і злегка приспустивши тренч бежевого кольору.

Анастасія нагадала, що знаходиться на 38-му тижні вагітності, засвітивши круглий животик і трепетно подякувавши своєму тілу за витримку і за 9 місяців дискомфорту. При цьому виконавиця зазначила, що приймає себе з усіма нерівностями, розтяжками, зайвою вагою, адже зовсім скоро дасть світу ще одне життя, а також назвала всіх жінок справжніми супергероїнями.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"#38weekspregnant 🤎

Хочу подякувати своєму тілу за витримку, за те, шо всі 9 місяців у дискомфорті, зараз навіть у болі…

І при цьому воно абсолютно прекрасне зі всіма нерівностями, розтяжками, зайвими кг.

Зовсім скоро воно дасть нове життя світові👼

Жінки- ви супергерої!
Ніколи про це не забувайте✊"

Нагадаємо, напівгола MamaRika позувала в супермаркеті

Як повідомляв "Знай.ua", MamaRika підхопила "зіркову хворобу"

Знай.ua писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя