Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує багатотисячну публіку цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу 32-річний виконавець розмістив короткі ролики в Insta Stories за участю своєї мами. З нагоди радісного свята - дня народження близької людини, Володимир вирішив влаштувати мамі жартівливу екскурсію по Києву: покатав на теслі, показав висотки столиці і метро, а також нагодував в японському ресторані ролами.

В одній з Insta Stories артист показав вени мами, мабуть, обколоті після певних маніпулювань, і викрив у "брудній справі". Володимир заявив, що забирає її, жартома звинуватив у вживанні наркотиків і тут же привітав зі святом.

"Стояти, руку покажи. Все, забираємо тебе. Мати героїнщиця, це звичайно горе в сім'ї", - заявив Володимир.

Мама, звісно, зрозуміла жарт сина і зовсім не образилася. Навіть навпаки, посміялася з ситуації і іронічно присягнулася, що більше не буде "колотися".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес влаштував мужицький дощ прямо на сцені Atlas Weekend: "Алілуя"

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва назвала чоловіка, який зміг її розкрити з різних сторін, і це не Володимир Дантес.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес показав, який він негарний, Наді Дорофєєвої варто напружитися: "Перетворитися на таке".

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва розбила машину і розляглася посеред мосту: "Хеппі-енду не буде".