Молода дружина Народного артиста України Віктора Павліка не так давно стала мамою. У подружжя народився син, якого вирішили назвати Михайло. Зараз у своєму Instagram Катерина Репяхова активно ділиться з підписниками цікавими моментами з життя або ж подробицями свого материнства.

Нещодавно Катерина разом зі своїм новонародженим сином та мамою відпочивали у Карпатах. Після відпустки вони знову повернулися додому до Києва. Проте, виявилося, що Репяхова не має наміру залишатися надовго у столиці.

Скріншот stories Катерини Репяхової
Скріншот stories Катерини Репяхової

У Києві молода дружина та син Віктора Павліка проведуть трохи менше, ніж два тижні, після чого знову вирушать у подорож.

Скріншот stories Катерини Репяхової
Скріншот stories Катерини Репяхової

"Їхала в дорозі, написала план, що мені потрібно зробити за ті дні, які ми будемо у Києві. Тут ми будемо 12 днів, після цього ми знову вирушаємо у подорож з мамою. Ми звичайно цьому раді, адже найголовніше, щоб Михайлик побільше знаходився на вулиці, побільше дихав хорошим повітрям, а не знаходився у Києві у цих кам'яних джунглях", - розповіла Катя Репяхова у stories.

Скріншот stories Катерини Репяхової
Скріншот stories Катерини Репяхової

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Катерина Репяхова розповіла, хто вона насправді, і чим займалася до Віктора Павлiка: "Знайшла в собі сили"

Також Знай.uа писав Віктор Павлік розчулив схожістю з сином від Катерини Репяхової: повторює за татом у всьому

Як раніше повідомляв Знай.uа Катя Репяхова похвалилася "спадщиною" для їх з Віктором Павліком сина: "Коли буде 18..."